Wachtwoord vergeten?

  Vul hier je e-mail adres in


  Vul hier je 06-nummer in


  Herstel je wachtwoord

  Vul je mobiele nummer of je email adres hier in en we sturen je de gegevens op om de toegang tot Teamspot te herstellen. Let op dat je het mobiele nummer of het e-mail adres invult waarmee je je eerder hebt aangemeld. Alleen dan weten wij welke inloggegevens toegestuurd moeten worden.

  Ontvang je geen e-mail binnen 10 minuten? Controleer dan de spam folder en controleer ook even of je geen berichten afkomstig van Teamspot blokkeert. Mocht dat niet lukken dan kun je ook je toegang herstellen door het beantwoorden van een aantal vragen (alleen voor leerlingen).

  Je kunt je toegang alleen via SMS-herstellen als SMS notificaties door jouw school ondersteund worden. Het ontvangen van een SMS bericht is gratis. Mogelijk worden er kosten in rekening gebracht als je je niet in Nederland bevindt. Raadpleeg de informatie van je provider voor meer informatie.

  Voorwaarden & privacy

  De algemene voorwaarden en de implementatie ten aanzien van de privacy wetgeving AVG zijn van toepassing.

  Door middel van het gebruik van Teamspot geeft u aan op de hoogte te zijn van deze voorwaarden en hiermee akkoord te gaan. U kunt geen gebruik maken van Teamspot indien u niet akkoord gaat met de voorwaarden.

  U kunt de voorwaarden hier nalezen.