N.B. Stagebegeleiders en contactpersonen bij bedrijven kunnen hier ook inloggen. U dient echter eerst uw uitnodiging te accepteren.
Ben je je wachtwoord vergeten?
x
Deze website gebruikt cookies. Als u verder gaat op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Deze worden uitsluitend gebruikt voor analytische doeleinden en om het werken met Teamspot eenvoudiger te maken.
Er worden geen gegevens gedeeld met derden. Kijk hier voor meer informatie. Akkoord

"Eloconnect realiseert slimme onderwijsoplossingen"

Teamspot zet de leerling centraal!

Over Teamspot

Eloconnect

Eloconnect realiseert onderwijsoplossingen in aanvulling op bestaande Electronische Leer Omgevingen. Het belangrijkste product van Eloconnect is Teamspot, een oplossing voor het organiseren van stageplaatsen en stages.

Wilt u meer informatie ? Neem contact met ons op per telefoon of via het formulier.

Teamspot

Teamspot is ontwikkeld vóór en door scholen voor voortgezet onderwijs en geschikt voor vmbo, havo en vwo. Teamspot is in 2012 in samenwerking met scholen opgericht. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

“LOB Teamspot is creëren en betekenis geven aan relevante ervaringen voor de leerlingen, als voorbereiding op hun toekomst.”

Voordelen

Teamspot zet de leerling centraal! Teamspot biedt mogelijkheden voor Ggpersonaliseerde opdrachten en voor het opbouwen van het LOB-dossier.

Teamspot helpt bij het organiseren en het verbinden in het kader van LOB-activiteiten, binnen en buiten de school.

PresentatieAan het werk

Teamspot is altijd op zoek naar: Verkooptalent en accountmanagers. Ook zoeken we software ontwikkelaars (C#, .NET) en grafisch ontwerpers/UX experts

Neem contact met ons op per telefoon of via het formulier.

Uw school

Heeft u interesse in Teamspot en wilt u weten hoe u Teamspot kunt inzetten voor uw school of organisatie?

Teamspot kan uitstekend samenwerken met bestaande ELO's, zoals Magister.

Neem contact met ons op per telefoon of via het formulier.

Het Teamspot team

Jeroen de Lange

Drs. Jeroen de Lange is mede-eigenaar, CMO en expert op het gebied van klantbelevings- gerichte innovaties en procesverbeteringen. Stagecoördinator Midden Brabant College en auteur ‘Preparing the Future’.

Mike van Drongelen

Mike van Drongelen is mede-eigenaar, CTO en expert op het gebied van de technische realisatie van web en mobiele oplossingen; Lean startup fan; Auteur "Android Studio Cookbook" en "Mobile lean startup methodologies"

Ingo Evers

Ingo Evers is arbeidsmarktdeskundige en realiseert verbinding met scholen en stage-leerwerk bedrijven.

Nanda van Oorschot

Drs. Nanda van Oorschot is intern begeleider op een VO-school. Zij heeft voorheen bij KPC-groep gewerkt aan verbetering van kwaliteit van onderwijs.

Met dank aan

Robert Brunenberg: stagecoördinator en Teamspot ambassadeur, Drs. Joris Witteman: Vormgever en Drs. Niels Floor: Vormgever, UX. Wim Wepster: UX adviseur en grafisch vormgever.

U ?

Meewerken aan het mooiste stageplatform van Nederland? Neem contact met ons op per telefoon of via het formulier.