N.B. Stagebegeleiders en contactpersonen bij bedrijven kunnen hier ook inloggen. U dient echter eerst uw uitnodiging te accepteren.
Ben je je wachtwoord vergeten?
x
Deze website gebruikt cookies. Als u verder gaat op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Deze worden uitsluitend gebruikt voor analytische doeleinden en om het werken met Teamspot eenvoudiger te maken.
Er worden geen gegevens gedeeld met derden. Kijk hier voor meer informatie. Akkoord

"De actuele bedrijfskennis op school stijgt door de inzet van Teamspot."

Huub, stagecoördinator vmbo

Teamspot creëert verbinding

Meer dan 200 experts zijn aangesloten bij Teamspot!
Ontdek de waarde van Teamspot voor uw studenten.

De missie van Teamspot is om de verbinding tussen leerling, expert en stagebedrijven leuk, relevant en makkelijk te maken.

De beroepstesten, persoonlijk contact met de experts en praktijkopdrachten zijn effectief bij LOB, profiel- en sectorkeuze, (online) stages, leerwerktrajecten en BPV.

Beroepsverkenning

Veel leerlingen of studenten hebben weinig inzicht in de beroepen die ze later kunnen uitoefenen.

De juiste keuze maken is lastig. Bovendien wordt 'verkeerd' kiezen steeds duurder voor de betrokken ouders, leerlingen en de school. Het motiveert immers meer als de leerling of student weet wat hij of zij kan worden.

Met Teamspot verkrijgen leerlingen of studenten bij LOB, profiel- en sectorkeuze meer inzicht door middel van beroeps- en persoonlijkheidstesten en het verkennen van beroepen van experts.

Stagevoorbereiding

Met Teamspot wordt de stagevoorbereiding en begeleiding makkelijker, leuker en kwalitatief beter.

Leerlingen en studenten kunnen vooraf in Teamspot inhoudelijk kennismaken met het stagebedrijf en medewerkers. Hierdoor ontstaat een beter beeld van het bedrijf en de uit te voeren werkzaamheden. Dit leidt tot meer gemotiveerde studenten en derhalve tot een een betere 'match'.

De school bespaart met Teamspot ruim 30% coordinatietijd terwijl de kwaliteit van de stages, leerwerktrajecten of BPV voor alle betrokken partijen stijgt.

Online bedrijfsmodules

Leerlingen en studenten kunnen in Teamspot verschillende bedrijven leren kennen met de online bedrijfsmodules.

Online bedrijfsmodules kunnen zelfstandig worden ingezet of als eerste fase bij stages, leerwerktrajecten of als aanvulling bij gastlessen en bedrijfsbezoeken.

De werkzaamheden en afdelingen in het bedrijf worden stap voor stap inzichtelijk gemaakt en leerlingen of studenten worden gekoppeld aan de relevante experts in het bedrijf.

Samen maken zij de praktijkopdrachten en kunnen aan de experts vragen stellen.