N.B. Stagebegeleiders en contactpersonen bij bedrijven kunnen hier ook inloggen. U dient echter eerst uw uitnodiging te accepteren.
Ben je je wachtwoord vergeten?
x
Deze website gebruikt cookies. Als u verder gaat op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Deze worden uitsluitend gebruikt voor analytische doeleinden en om het werken met Teamspot eenvoudiger te maken.
Er worden geen gegevens gedeeld met derden. Kijk hier voor meer informatie. Akkoord

"Teamspot ontzorgt bij voorbereiding op praktijk en stagebegeleiding."

Ton, projectleider in de bouw

Beroepsverkenning

Teamspot ontzorgt bij stages, leerwerktrajecten en contact met leerlingen (BPV).

Ontdek de meerwaarde van Teamspot voor uw bedrijf.

Medewerkers van uw bedrijf kunnen via Teamspot in contact komen met leerlingen of leerlingen en zo hun kennis, enthousiasme en ervaringen delen.

Vanuit uw eigen motivatie of vanuit MVO doelstellingen dragen experts bij aan hun ontwikkeling.

Als 'ambassadeurs' van uw organisatie en uw expertises maakt u uw werkzaamheden en drijfveren inzichtelijk voor toekomstige collega's.

U kunt online in contact zijn met leerlingen of studenten op momenten die passen in uw agenda. Het beantwoorden kost u bovendien slechts 10 minuten. Registreer u nu gratis bij Teamspot!

Stagevoorbereiding

Met Teamspot wordt de stagevoorbereiding en begeleiding makkelijker, leuker en kwalitatief beter.

Leerlingen kunnen vooraf in Teamspot inhoudelijk kennismaken met het stagebedrijf en medewerkers. Hierdoor ontstaat een beter beeld van het bedrijf en de uit te voeren werkzaamheden.

Dit leidt tot meer gemotiveerde leerlingen en derhalve tot een een betere 'match'.

De school bespaart met Teamspot ruim 30% coördinatietijd terwijl de kwaliteit van de stages, leerwerktrajecten of BPV voor alle betrokken partijen stijgt.

Online bedrijfsmodules

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om zich te presenteren aan toekomstige medewerkers.

Teamspot wil hier graag aan bijdragen. Op effectieve wijze kunnen bedrijven online in Teamspot modules samenstellen om zich zo te presenteren aan leerlingen.

Studenten kunnen stap voor stap de verschillende afdelingen, werkzaamheden en medewerkers verkennen en zo uw bedrijf en expertises ervaren.

Met Teamspot online bedrijfsmodules wordt strategische arbeidsmarktcommunicatie activerend en meetbaar ingezet voor de juiste doelgroep.